Om os

Junkuhn består af:

right

Jane Slaikjær Junkuhn

Jane blev i 2013 selvstændig frisør i sin hjemby Bramming. Hun har inden det hele 8 års erfaring med sig i rygsækken, hvor de 4 år stammer fra nogle af Århus førende frisørsaloner (Cha cha cha og House of style). Jane blev uddannet frisør i 2009 hos Mønsted i Vejen, og er efterfølgende flyttet til Århus for at udvide sine kompetencer. Jane har den dag i dag kvalifikationer på højt niveau og mange års erfaringer som gavner dig. Desuden kan Jane rådgive dig professionelt om produkter, hår og tips.

Fra d. 1 september 2017 tager Jane et halvt års barsel.


right

Laura

Laura er 20 år gammel, og blev i 2015 udlært hun bestod med ROS. Laura er en kanon dygtig frisør og perfektionist helt ud til fingerspidserne. Hun er en meget smilende og udadvendt pige og arbejder på fuldtid i Junkuhn.


right

Julie

Julie er vores 3. Års elev. Hun er utrolig skarp inden for faget. Hun har en høj faglighed, og er særligt dygtig til herreklip og farveteknikker. Hun kører med elevpriser, og har pt -15% på reflekser, balayage og permanent. Julie er en frisk pige med ben i næsen, der altid er klar på nye opgaver.