Om os

Jane

Jane er født og opvokset i Bramming, med sin mor, far og 2 brødre.

Hun blev uddannet frisør i Vejen og efterfølgende boede hun en årrække i Aarhus, men nu bor Jane atter i Bramming med hendes kæreste og deres 2 børn.

Jane blev udlært i 2009 efter hun tog den 4 året uddannelse. I 2013 startede eventyret som selvstændig frisør med salonen "Junkuhn" i Bramming. Med i bagagen havde Jane hele 8 års erfaring, halvdelen endda fra nogle af Aarhus' førende frisørsaloner.

Derfor møder du i dag en frisør med kompetencer på højt niveau og mange års erfaringer som gavner dig og dit hår. Desuden kan Jane rådgive dig professionelt om hårprodukter, håropsætning og tips til styling.

Læs mereLæs mindre

Simone

Simone er 28 år og født og opvokset i Bramming. Her er hun stadig bosat i Bramming med sin mand, 2 børn og hund.

Hun blev udlært i Esbjerg i 2018, hvor hun bestod med bronze.

Siden november 2018 har hun været ansat i Junkuhn, og er for nylig (2020) kommet tilbage efter endt barsel.

Med Simone som frisør, møder du en kreativ pige, som elsker alle slags håropsætninger. Det er uanset om det er bryllup, galla eller bare en fest hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ved dit look. Hun kan godt lide at udfordre sig selv og jer med forskellige farver og udtryk. Hun glæder sig til at have dig i stolen.

Læs mereLæs mindre

Lene

Lene har arbejdet 16 år som frisør og er udlært samme sted som Jane. Lene er faglig en utrolig dygtig frisør.

Hun elsker erhvervet og er super klar på, at finde frem til lige netop den behandling/frisure der passer dig.

Læs mereLæs mindre

Emma

Emma er vores dygtig elev her i Junkuhn. Emma er allerede igang med at klippe måde damer og herrer, og så er hun et naturtalent indenfor smukke opsæt. Så I kan trykt sætte jer i stolen ved Emma.

Læs mereLæs mindre