Om os

Jane Slaikjær Junkuhn

Jane er født og opvokset i Bramming, med sin mor, far og 2 brødre.

Hun blev uddannet frisør i Vejen og efterfølgende boede hun en årrække i Aarhus, men nu bor Jane atter i Bramming med hendes kæreste og deres 2 børn.

Jane blev udlært i 2009 efter hun tog den 4 året uddannelse. I 2013 startede eventyret som selvstændig frisør med salonen "Junkuhn" i Bramming. Med i bagagen havde Jane hele 8 års erfaring, halvdelen endda fra nogle af Aarhus' førende frisørsaloner.

Derfor møder du i dag en frisør med kompetencer på højt niveau og mange års erfaringer som gavner dig og dit hår. Desuden kan Jane rådgive dig professionelt om hårprodukter, håropsætning og tips til styling.

Læs mereLæs mindre

Michelle Andersen

Michelle er født i 1988, startede som frisørelev i 2005 og blev udlært frisør i 2009.

Hun har tidligere arbejdet hos "Arthair Brørup" men også været selvstændig samme sted i perioden 2016-2019.

Selvom Michelle har bosat sig i Alslev sammen med Carsten og deres to sønner Oliver og Alexander, er hun oprindeligt er født og opvokset i Esbjerg sammen med hendes forældre og to brødre. Hun er imødekommende og smilende og vil gøre sit bedste for at netop du bliver tilfreds med resultatet.

Læs mereLæs mindre

Simone Friis

Simone er 25 år og født og opvokset i Bramming. Her er hun stadig bosat i Bramming med sin mand, søn og hund.

Hun blev udlært i Esbjerg i 2018, hvor hun bestod med bronze.

Siden november 2018 har hun været ansat i Junkuhn, og er for nylig (2020) kommet tilbage efter endt barsel.

Med Simone som frisør, møder du en kreativ pige, som elsker alle slags håropsætninger. Det er uanset om det er bryllup, galla eller bare en fest hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ved dit look. Hun kan godt lide at udfordre sig selv og jer med forskellige farver og udtryk. Hun glæder sig til at have dig i stolen.

Læs mereLæs mindre

Caroline Præst

Caroline er 25 år og født og opvokset i Hunderup, med sin mor, far og 2 søskende. Hun bor stadig i Hunderup med sin kæreste og hund.

Som 4. års elev - hun bliver udlært i juni 2021 - har Caroline været i Junkuhn siden juni 2018. Hun er en smilende pige, der især har en kærlighed til forskellige farveteknikker. Caroline glæder sig til at få en masse spændende opgaver i sine hænder.

Læs mereLæs mindre

Sandi Jordheim

Sandi er født og har haft sine første børne år og et enkelt teenageår i Norge, og ellers vokset op i Esbjerg sammen med hendes danske mor, stedfar og søskende. Hun har været på et lille eventyr de sidste 6 år hvor hun blandet har boet og været frisør i Spanien. Efter et år i Spanien flyttede hun hjem til Esbjerg og startede som selvstændig - saksehaand.

Idag bor Sandi sammen med sin hund Edward i hjertet af Esbjerg. Selvom hun er Esbjergpige, elsker hun sin togtur hver dag til Bramming. Det er en faglig glæde for hende, når kunderne går glade ud af døren, men det er det største, når folk kommer igen og igen.

Hos Sandi finder du knivskarp ekspertise og en uendelig mængde af røverhistorier.

Læs mereLæs mindre